Koningsdag_2023

8f4b3613 2a64 467e 8127 79ec1db40747

 

De populaire rommelmarkt, de kinderspelen, het traditionele fietstochtje door de wijk; ieder jaar worden deze activiteiten met veel plezier door steeds meer mensen bezocht. Het is een feestdag voor het hele gezin. Dit alles wordt georganiseerd door wijkvereniging De Zilverkamp en mogelijk gemaakt met behulp van sponsoren en door de inzet van vele vrijwilligers.

Het plezier van de rommelmarkt zit ‘m in de gezinnen, die aanbieden wat ze niet meer gebruiken; geen handelaren maar mensen zoals u en wij. Het maakt deze rommelmarkt tot de leukste recycle activiteit van het jaar. Marktplaatsen kunnen uitsluitend per e-mail gereserveerd worden door leden van wijkvereniging de Zilverkamp, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoals gebruikelijk verzamelen we voor het fietstochtje op de hoek Ot- en Sienpad – Wagenweg. De Kinderspelen houden we voor de ingang van het consultatiebureau. De rommelmarkt vindt plaats op het plein voor de Kuul en langs het Oty- en Sienpad.

Programma Koningsdag:

07:00 uur start inrichten rommelmarkt en opbouwen van het spellenplein.
09:00 uur verzamelen voor het fietstochtje, op de hoek Wagenweg - Ot en Sienpad.
10:00 uur officiële opening van de rommelmarkt en de kinderspelen.
14:00 uur einde van de rommelmarkt en de kinderspelen.

Als vrijwilligers van de wijkvereniging doen wij graag een oproep voor iedereen die ons een handje wil helpen op deze bijzondere dag; al is het maar 1 uurtje. Kom meelopen met de fietstocht, helpen opbouwen of begeleiden van de kinderspelen, of na afloop meehelpen opruimen. Wij zijn met alle hulp blij en u zult er beslist plezier aan beleven! Aanmelden hiervoor kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de wijkvereniging, de activiteiten, lid worden, regels van de rommelmarkt en/of voor uw aanbod als vrijwilliger, vindt u op www.zilverkamp.nl.

 

b39daef9 3cc5 40d5 b9a9 d04cc25ef4a4