Sieraden van Fietsband voor Kids

Het succes van Sieraden maken van Fietsband is enorm. We hebben hierdoor al verschillende verzoeken gekregen of we het ook een keer voor kinderen willen organiseren. Natuurlijk willen we dat!

Anne-Mieke Philip geeft daarom speciaal op zaterdag 22 maart een workshop voor kinderen van 9 tot 19 jaar. We plannen dit speciaal wat later in de middag: van 15 tot 17 uur zodat kinderen die op zaterdag sporten ook kunnen deelnemen.
De kosten bedragen 12,50 euro voor niet leden en 10,00 euro voor leden. 
Als uw kind wil deelnemen, stuur ons dan een email met de naam van uw kind en de leeftijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u hoort van ons of er nog plaats is en waar de workshop gegeven wordt.

P6130080

21 november: Sieraden maken van Fietsband!

P6130073

Ooit gedacht dat je lekke fietsband een prachtig sieraad kan worden? 
Het kan! In de workshop Sieraden maken van Fietsband maak je met behulp van een aantal technieken in 1 avond een heel leuk sieraad!
En als je het virus eenmaal te pakken hebt raak je het niet meer kwijt. 
De mogelijkheden zijn eindeloos. 
Donderdagavond 21 november geeft Anne-Mieke Philip een workshop, waarin ze je wegwijs maakt in een aantal technieken en mogelijkheden. Van 19:30 tot 22:00 uur ga je aan de slag met het maken van een sieraad naar keuze.

P6130079

De workshop kost voor leden 10,00 euro en voor niet leden 12,50 euro. Dit bedrag is inclusief basismateriaal en exclusief kralen die je hieraan eventueel wilt toevoegen.

Interesse? Laat het ons weten! De plaatsen zijn beperkt en vol = vol!
Stuur ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je naam en telefoonnummer om je op te geven.
Je krijgt dan per omgaande te horen of je geplaatst bent. 

Schminken uitgesteld

Door een onverwachte beweging tijdens het sporten is de begeleider van de workshop Halloween Schminken tijdelijk in de lappenmand. Een misstap heeft geleid tot gescheurde enkelbanden en zelfs een gescheurd bot. Lopen en staan zijn momenteel niet aan de orde, laat staan een cursus begeleiden. 
De workshop wordt dientengevolge uitgesteld tot in het voorjaar.

Wij wensen Saskia sterkte en veel beterschap! 

Halloween Schminken

Op zaterdag 26 oktober organiseert Wijkvereniging De Zilverkamp wederom een schmink workshop, met dit keer als in de tijd passend thema “Halloween”!

 Van 13.30 tot 16 uur wordt geleerd hoe uw kinderen of andere modellen op eenvoudige wijze om kunt toveren tot prachtige en spookachtige monsters, heksen en griezels. Deze keer wordt de workshop verzorgd door Saskia Pasman. Zij is al een aantal jaren één van de vertrouwde krachten waar wij als wijkvereniging een beroep op doen.  Samen met u maakt zij deze middag de meest prachtige creaties. Wilt u deelnemen?
Neem uw eigen “model” mee om te oefenen.  Dat mag zowel een volwassene als een kind zijn, mits het model het schminken rustig kan ondergaan. De cursus is eenmalig en vol = vol, dus geef u snel op!

U kunt zich opgeven met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin uw naam en uw telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op over deze workshop.

IMG 4832

Sieraden maken van Fietsband

Net voor de zomervakantie heeft Anne-Mieke Philip -onze creatieve duizendpoot- een nieuwe workshop gegeven: Sieraden maken van Fietsband. De opkomst was groot en de mensen waren zeer enthousiast. Alle reden om deze workshop in het najaar nogmaals te geven! Als u interesse heeft, stuur ons dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam en telefoonnummer. Wij geven u dan persoonlijk de datum door, zodra die bekend is.

P6130073