Wijkvereniging De Zilverkamp

Ruim 40 jaar geleden is Wijkvereniging De Zilverkamp opgericht met als doel het bevorderen van de sociale contacten tussen de wijkbewoners. Anders dan haar naam doet vermoeden richt de wijkvereniging zich niet alleen op de bewoners van de wijk De Zilverkamp maar ook op alle bewoners van de wijk Loovelden.

Activiteiten
De wijkvereniging organiseert voor jong en oud allerlei leuke activiteiten.
De meest bekende activiteit is misschien wel de jaarlijkse Koningsdagrommelmarkt met kinderspelen. Maar vergeet ook niet de kindercarnavalsmiddag, het Paaseieren zoeken, de spannende Halloweentocht, de ontvangst van Sinterklaas en de Tienerdisco.
De activiteiten zijn voor alle wijkbewoners toegankelijk. Leden van de wijkvereniging hebben gratis toegang of hebben een streepje voor en aan niet-leden wordt entreegeld gevraagd.

Lidmaatschap
Zoals iedereen zal begrijpen zijn er voor de wijkvereniging kosten aan deze activiteiten verbonden. Gelukkig heeft de wijkvereniging een groot aantal trouwe leden, waar u misschien zelf al bij hoort, maar wij zouden graag nog veel meer leden verwelkomen. Het lidmaatschapsgeld bedraagt slechts € 10,- per gezin, per kalenderjaar (€ 11,- bij niet-automatische incasso). De meeste leden hebben dat na 1 of 2 activiteiten al terugverdiend, zeker gezinnen met jonge kinderen.

Aanmelden
Als u het doel van de wijkvereniging een warm hart toedraagt of als u ook graag gratis mee wilt doen aan de activiteiten van de wijkvereniging, dan kan u zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en per post of per e-mail op te sturen. Het is ook mogelijk om het formulier af te geven aan een bestuurslid tijdens een activiteit.

Meer informatie
De activiteiten worden aangekondigd op deze website, onze facebookpagina, via posters en huis aan huis kranten.

Tot slot
Mocht u al lid zijn van de wijkvereniging, dan willen wij van de gelegenheid graag gebruik maken om u te danken voor uw, misschien al jarenlange, trouwe lidmaatschap van de vereniging.

En mocht u nog geen lid zijn, dan verwelkomen wij u graag als nieuw lid.
Vul het inschrijfformulier in en stuur het op: METEEN DOEN.

Wijkvereniging De Zilverkamp
Het bestuur