Koningsdag 2022

 1DABFB8A EFC7 4CDD 8CA4 0F70296E2241

image0_1.jpg

Alle leden kunnen zich voor de rommelmarkt aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Carnaval 2022

08FE7F29 8D7E 438E B53B 2722F7499B7C

Helau, Kinder-Carnaval in de Zilverkamp.
Zaterdagmiddag 26 februari organiseert wijkvereniging de Zilverkamp een vrolijk carnavalsfeest voor kinderen met hun ouders, van 14.00 tot 16.00 uur bij De Kuul in Huissen. Haal de
feestkledij maar vast uit de kast.
Bezoekers kunnen weer rekenen op muziek, dans en veel gezelligheid. Daar zorgt onze DJ wel voor. De Krössels zijn weer van de partij en we gaan op zoek naar ‘ons eigen’ prinsje en prinsesje. Naast dit alles organiseren we ook weer een OPEN PODIUM.
Ken je nog een vrolijk liedje om op te zingen of te dansen, of heb je een andere leuke act? Alleen of
in een groepje. Grijp dan je kans en meld je meteen aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Natuurlijk zijn mama’s en papa’s ook van harte welkom om mee te doen.
Aanmelden voor het OPEN PODIUM kan tot en met donderdag 24 februari. Vermeld je naam of de namen, leeftijd, telefoonnummer en wat je wilt gaan doen. De plaatsen voor het Open Podium zijn beperkt, dus geef je snel op!
Voor onze leden is de toegang gratis; niet-leden betalen 3 euro per kind. Voor de kinderen schenken we limonade, want hossen en dansen maakt dorstig. Ouders kunnen voor een drankje terecht bij de bar van De Kuul

Halloween 2021

22587D2E 6B03 436C 8D86 790327E342F4

Halloweentocht op de Zilverkamp

30 oktober is het weer zover: Halloween! 

In de Zilverkamp zijn we druk bezig met het voorbereiden van onze jaarlijkse spooktocht. Ieder jaar (behalve in 2020) zetten we een griezeltocht uit in het park en proberen we onze bezoekers weer te verrassen met iets nieuws. Dit jaar vieren we Halloween op zaterdag. De route wordt aangegeven door houten pijlen; maar is ook te vinden op onze website www.zilverkamp.nl . Onderweg kun 

je natuurlijk allerlei vreemde personages tegen komen. Ieder jaar komen kinderen en hun ouders indrukwekkend verkleed naar deze bijzondere tocht. Wij hopen dit jaar ook weer op een hoge opkomst.

Heb je zin om mee te doen? Kom dan verkleed met al je vrienden en familie om 19.00 uur daadwerkelijk kunnen beginnen. En wat er dan gaat gebeuren …..

u kunt gezellig in de Kuul wachten (vergeet uw qr code hiervoor niet)