Laatste oproep bestuursleden Wijkvereniging De Zilverkamp!

klein vlag

Eerder dit jaar heeft het bestuur van wijkvereniging de Zilverkamp een oproep gedaan in de hoop nieuwe bestuursleden te verwelkomen. Deze oproep heeft niet tot resultaat geleid. De vereniging heeft per direct nieuwe bestuursleden nodig in verband met onderbezetting door reeds afgetreden bestuursleden. Er is behoefte aan een voorzitter, penningmeester, algemeen bestuurslid en PR.

 

Omdat wij als huidig bestuur trots zijn op de activiteiten die de afgelopen 48 (!) jaar door vele (voorgaande) leden en vrijwilligers zijn uitgevoerd, hopen we dat mensen zich realiseren dat het voortbestaan van de wijkvereniging op het spel staat en zich aanmelden. Vele handen maken licht werk, maar op dit moment zijn er simpelweg te weinig handen om de activiteiten op een goede en verantwoorde manier te organiseren en uit te voeren. Daarom nu de laatste oproep.

Kom erbij. Denk erover na. Als de activiteiten van deze vereniging u lief zijn, moet u nu in actie komen. Het is leuk om te doen, het wordt door veel mensen gewaardeerd en hoeft niet veel tijd te kosten. En als u het zelf niet kunt doen, wellicht kent u iemand die ons zou willen helpen. Wie in uw omgeving zou u aanbevelen?

Zoals het nu gaat kan de wijkvereniging niet verder en dan verdwijnen de activiteiten waar heel veel mensen plezier aan beleven!

Tienerdisco, Carnaval, Paaseieren zoeken, Koningsdag, Halloween en Sinterklaas...

Zonde toch?

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden, mail dan vóór vrijdag 14 juli a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

-----------------------------------------------------------------------

 

Zonder degelijk bestuur kunnen er geen activiteiten worden georganiseerd.