Sinterklaas komt!

PB190580

Lieve jongens en meisjes het is alweer bijna zover, de Sint komt naar de Zilverkamp in Huissen! Hij komt bij ons aan op zaterdag 24 november van 13.00 tot 15.00 uur in De Brink te Huissen. De Sint en zijn Pietenclub zullen ook dit jaar weer op een spectaculaire wijze arriveren, dus kom op tijd, want dit willen jullie zeker niet missen!

Na een hartelijk welkomstwoord van onze vaste spreekstalmeester de heer van der Kwast, zal Sinterklaas een reeks spellen openen. De kinderen kunnen echte Sint en Piet spellen doen, waaronder pakjes in de schoorsteen mikken, over de daken lopen, schoengooien enz. Daarmee behalen alle kinderen een Pietendiploma. Al deze tijd zal Sinterklaas tussen de spelletjes door lopen en een praatje met de kinderen houden. De Pieten houden zelf ook wel van spelletjes en zullen dus met veel plezier meedoen met de kinderen. Naast de spellen is er voor jong en oud volop gelegenheid om te knutselen en kleuren. Het wordt ongetwijfeld weer een heel gezellig en knus samenzijn met de goedheilig man en zijn gevolg. En wie weet, misschien zijn de papa’s  wel weer aan de beurt om een dansje en een liedje voor de Sint op te voeren … Kom gerust kijken!

De entree bedraagt 3 euro voor niet leden, inclusief limonade en lekkers. Voor leden van Wijkvereniging De Zilverkamp is de entree natuurlijk gratis.