Kinderspelen en Rommelmarkt 2018.

Ook in 2018 zal Koningsdag weer volop worden gevierd! Er zijn dit jaar wel enkele wijzigingen. Omdat er verbouwd wordt zijn het schoolplein, het Ot en Sienpad en het pleintje voor De Kuul, deels niet beschikbaar voor de kinderspelen en de rommelmarkt. 

De rommelmarkt wordt daarom verplaatst naar de grote parkeerplaats tegenover het Ot en Sienpad; nabij winkelcentrum De Brink. Aanmelden hiervoor kan vanaf 1 maart, uitsluitend via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het reglement (belangrijk, even lezen als u wilt deelnemen!) staat vermeldt op deze website onder:  'Activiteiten' - 'Koningsdag' - 'Regels Rommelmarkt'. 

De kinderspelen zijn dit jaar op het schoolplein van voormalig BS De Zilverzwaan, achter de parkeerplaats waar de rommelmarkt plaatsvindt.
Ook dit jaar is er weer een optocht onder muzikale begeleiding van Scoutingband Huissen en St. Bavo Angeren. Er is een prijs voor de kinderen die hun fiets (al dan niet met behulp van papa en/of mama) hebben versierd!

Het dag-programma en extra informatie over deze dag vindt u via de 'Agenda'. 

foto van Wijkvereniging de Zilverkamp Huissen.