Koningsdag 2017

Ondanks de slechte weersvoorspellingen was Koningsdag 2017 best een goede dag met af en toe een heerlijk zonnetje, waar weer een heleboel mensen op af kwamen.

Ons fietstochtje, met op kop de Scoutingband, dit jaar in een  geweldige combinatie met de Schuttergilde St. Bavo uit Angeren

2017 04 27 09.41.18

had ook dit jaar weer veel deelnemers en onderweg sloten er zelfs nog kinderen en volwassenen aan. Natuurlijk werden er 3 winnaars gekozen, maar ook dit weer jaar zagen alle fietjes, buggy’s, skelters enz er weer prachtig uit, dus eigenlijk waren jullie allemaal winnaars!

koniingsdag 2017 website

De prijsuitreiking werd gedaan door wethouder Helga Witjes en hierna opende zij officieel de Kinderspelen..

Ongeveer een 450 kinderen hebben aan onze kinderspelen meegedaan. Erg populair elk jaar zijn toch wel het ponyrijden en het in de zandbak naar de edelstenen zoeken. Ook hadden we voor het eerst sumoworstelen wat de meeste kinderen en ouders hilarisch vonden!

2017 04 27 10.09.48

Natuurlijk waren er ook weer streetdancedemonstraties in verschillende leeftijdscategorieën van Sportsereen onder begeleiding van Maxime en Emily

De rommelmarkt had dit jaar een record aan gereserveerde plaatsen en hier kwamen de vrije plaatsen natuurlijk ook nog bij.

2017 04 27 09.53.49

Na afloop is er weer veel gedoneerd aan ons goede doel: kindertehuizen in Roemenië. We zijn blij dat andere kinderen, die weinig hebben, op deze manier ook profiteren van onze Koningsdag!

We bedanken alle bezoekers en deelnemers van onze festiviteiten!
We bedanken de Scouting Band Huissen en de Schuttersgilde St. Bavo uit Angerenen, de verkeersregelaars van Nooit te ver voor het begeleiden van het fietstochtje. We bedanken de wethoud(st)er Helga Witjes voor haar komst en het openen van de Kinderspelen. We bedanken alle vrijwilligers, die ons zo geweldig geholpen hebben met de kinderspelen!
We bedanken Shoeby Huissen, Café De Kuul, La Differenza en Profijt Meubelen voor hun sponsoring! Maxime en Emily van Sportsereen voor de demonstraties. En tenslotte bedanken we Stinase voor hun support.

Alle foto’s van deze dag kunt u vinden op onze website onder foto’s Koningsdag 2017 er zijn ook foto’s genomen door Henk van Eimeren, deze volgen nog.