Koningsdag sinds jaren in De Brink

De regen viel achteraf mee, maar het was koud en de wind was guur. We hadden op het laatste moment besloten om Koningsdag binnen te vieren. Er moest van alles worden aangepast, maar we kijken terug op een geslaagde viering.

Het versierde fietstochtje had zo'n 20 deelnemers. Zij hebben -met de Scoutingband op kop- een route over brede paden gelopen en zijn droog over gekomen. Lars won als 2,5 jarige de eerste prijs, Sep de tweede en Esmee won een troostprijs. Na de prijsuitreiking speelde de Scoutingband traditioneel het Wilhelmus, waarna wethouder Theo Jansen de Kinderspelen officieel heeft geopend. Foto's hiervan zijn genomen door Henk van Eimeren.

De rommelmarkt was ongekend druk. Er was nauwelijks plaats voor de demonstraties van Manon en van Sportsereen. Op onze pagina Foto's Koningsdag 2016 vindt u foto's van alle Streetdance groepen. De leeftijdsgroep van 8 tot 10 jaar is voor de gelegenheid aangekleed door Shoeby Huissen.

We hebben veel complimenten gekregen, dat we de activiteiten naar binnen hebben gehaald. We hebben ook veel complimenten gekregen, dat we op zo'n korte termijn alles zo goed hebben georganiseerd. Gezien alle aflastingen zijn we blij dat onze activiteiten doorgang konden vinden. We hopen volgend jaar op mooi weer, zodat we weer lekker naar buiten kunnen!

P4270081

Alle door ons gemaakte foto's vindt u terug op deze link.