Goed doel voor Koningsdag gezocht

27 april met Koningsdag hebben we weer de leukste recyclemarkt van het jaar en aan het eind van de markt komt er traditiegetrouw weer een kraakwagen.

Alle overgebleven spullen, die mensen niet meer mee naar huis willen nemen , mogen in de kraakwagen. Ons is opgevallen dat er vaak mooie, goed bruikbare spullen in de kraakwagen verdwijnen. 2 jaar geleden zijn wij daarom gestart met een nieuw duurzamer initiatief.

Aan het eind van de markt komt naast de kraakwagen weer een mogelijkheid om uw spullen te doneren aan een goed doel. 2 jaar geleden en vorig jaar hebben oa kindertehuizen in Roemeni├ź blij gemaakt.

Ook dit jaar willen we een goed doel de gelegenheid bieden om een inleverpunt te zijn voor de overgebleven bruikbare spullen. We roepen daarom alle geïnterreseerde goede doelen op om ons te mailen!!!
Mail uw gegevens voor 20 april naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij selecteren op basis van de inzendingen een goed doel voor dit jaar.