Halloween Griezeltocht

We weten dat er al velen druk bezig zijn met hun outfit of materialen! Zodra de herfst in de lucht komt, is het in de Zilverkamp tijd voor HALLOWEEN! Dit keer hebben we het geluk dat 31 oktober op een zaterdag valt. We beginnen daarom vanaf 19 uur met verzamelen bij De Kuul. U bent tot 20 uur welkom om onze tocht mee te lopen.

Dit jaar is 't Wijnhuys in Huissen bereid geweest om onze poster te sponsoren; zie hoe mooi het geworden is! Onze vaste vormgeefster Jamilla van der Ploeg heeft er weer iets moois van gemaakt!

A3-poster-Halloween2015-DEFDRUK

Voor Halloween hoeft u zich niet op te geven als u de tocht mee wilt lopen.
Wil je een griezel op onze tocht zijn? Geef je dan op met een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat hierin je contactgegevens achter. Wij nemen dan snel contact met je op.

We zoeken nog vrijwilligers, die willen helpen met de opbouw.  Dit zal in de middag van 31 oktober gebeuren. Wie helpt ons een handje? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef hierin je contactgegevens weer. We nemen zo snel als mogelijk conntact met je op.

We verwachten ook dit jaar weer een enorme opkomst. Als u niet graag lang in de rij wilt staan, komt u dan gerust iets later. U bent tot 20 uur welkom om mee te lopen. Graag tot ziens op 31 oktober!
Verzamelen bij De Kuul tussen 19 en 20 uur!