Kindercarnavalsmiddag 2016

Het was wederom een ongekend succes. Steeds meer kinderen en hun papa's en mama's weten onze gezellige kindercarnaval te vinden. De sfeer zat er dan ook al snel in!

IMG 9058

Net als voorgaande jaren hadden we ook weer een open podium.Deze keer werden we net als bij de sinterklaasmiddag van 2015 blij verrast met 2 dansjes van de 'Mini Musical Masters' onder leiding van een zeer enthousiaste "Elza" danste het groepje op Zomer en Laat het Los. Voor meer informatie en het filmpje kunt u naar hun facebookpagina Mini Musical Masters Huissen!

IMG 9162

Hierna kregen we een dansje van 3 jonge dames, de energie spatte ervan af. En tot slot een spontante aanmelding van 2 kleine dames die een dansje op Lollypop deden. Verder stond het podium de hele middag vol met dansende kinderen!

Natuurlijk was er ook de kroning van ons eigen prinsje Ruben en prinsesje Floortje. Helaas is er met de camera iets misgegaan en hebben we van de kroning geen foto's. Mocht er iemand zijn die ons hiervan aan foto's kan helpen, stuur ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voor de andere foto's kijk bij bij foto's kindercarnaval 2016 en geniet weer even van een geweldige middag!