KINDERCARNAVAL 2016

Helau!!!!!

Zaterdag 6 februari is het weer zover: Kindercarnaval in De Brink!

Net als voorgaande jaren zorgt Wijkvereniging de Zilverkamp weer voor een gezellige carnavalsmiddag voor kinderen met hun ouders. Haal de feestkledij maar vast uit de kast!!!!

Ook dit jaar kan men weer rekenen op muziek, dans en veel gezelligheid. Daar zorgt onze eigen huis DJ Nick, wel voor. 

Tijdens deze gezellige middag zal er een prinsje en prinsesje gekroond worden, gekeken wordt enerzijds naar de mooiste, origineelste outfit en of grime en anderzijds naar de mate waarin er feest gevierd wordt.

Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseren we natuurlijk ook weer een talentenshow. Ken je nog vrolijke liedjes om op te zingen of te dansen, of heb je een andere leuke act. Wil je alleen of in een groepje. Meld je dan vooraf aan met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin je naam of de namen, leeftijd, telefoonnummer en wat je wilt gaan doen. De plaatsen zijn beperkt, dus geef je snel op!

Iedereen is welkom op zaterdag 6 februari in de Brink van 14.00 tot 16.00. Voor onze leden is het gratis voor niet leden vragen wij een entree van 2,50 per kind.

Hopelijk tot dan!!!!!