We hebben genoten!

Koninginnedag 2012 was oprecht een feest, we hebben genoten!
Het weer was natuurlijk geweldig, iedereen was blij en alle activiteiten zijn druk bezocht. Zo waren er weer ontzettend veel versierde fietsen, buggy's, skelters, bolderkarren en kinderwagens. De stoet heeft een tocht door een deel van de Zilverkamp gelopen met de Scoutingband voorop. Diezelfde Scoutingband zorgde voor een klassieke opening van de kinderspelen met het Wilhelmus. Meer dan 400 kinderen hebben gebruik gemaakt van de spelen. Het hoogtepunt lag op het moment, dat Fitness Centre Huissen een demonstratie gaf met hun Streetdance groepen. Onder leiding van juf Maxime gaven ze een spetterend optreden, waar vele kinderen en ouders van hebben genoten.
En de rommelmarkt was dit jaar weer iets verder het park in. Het was gezellig, mede door de muziek van DJ Nick en zijn collega's.

Dit jaar was onze eigen hoffotograaf afwezig, waardoor we de hulp hebben ingeroepen bij Dhr van Eimeren. Leuke foto's van alle festiviteiten vindt u bij Foto van Eimeren. U kunt de foto's daar online bestellen.

Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de hulp van alle vrijwillgers en maatschappelijke stagiaires; allemaal bedankt en graag tot volgend jaar! 

Nog even een laatste mededeling. Er zijn op het schoolplein van het Tweespan een aantal gevonden voorwerpen achtergebleven. Wanneer u iets verloren of vergeten bent, stuur ons dan even een mailtje onder het kopje contact.