Hij komt, hij komt!

Je hebt vast gemerkt dat Sinterklaas weer naar ons land komt! Gelukkig heeft hij ook dit jaar gelukkig weer tijd in zijn drukke agenda gevonden om ons te vereren met een speciaal bezoek. Dit jaar komt hij op zaterdag 22 november van 13.00 tot 15.00 uur naar onze feestelijke bijeenkomst, vertrouwd als altijd in De Kuul.

Sint 3

Onze spreekstalmeester zal Sinterklaas welkom heten en uitleggen wat de kinderen speciaal voor de Sint gaan doen.  Een tipje van de sluier ……..zorg er voor dat je alle liedjes van de Sint uit volle borst kunt (mee)zingen want het zingen wordt heel belangrijk deze middag. Durf  jij nog niet te zingen of ken je nog niet alle liedjes? Dan kun jij gezellig knutselen en kleuren. Knutselpiet, Verfpiet en Tekenpiet zijn ook van de partij, het wordt zeker creatief. De Sint vindt het namelijk ook heel erg fijn om prachtige tekeningen, kleurplaten en knutsels te ontvangen.

Sint 2

Het wordt ongetwijfeld weer een gezellig samenzijn met de Sint en zijn Pieten. We hebben er nu al zin in ! Kom jij ook ?
En neem je ook je vader, moeder, broers en zusjes mee? 

Sint 1