Halloween groot succes!

 

Woensdag 31 oktober in de Zilverkamp. Om 18:30 uur wordt het opvallend druk bij café De Kuul. Prachtig verkleedde kinderen verzamelen met hun ouders voor de griezeltocht. En griezelen konden ze! Het was donker in het park en overal op de route kon je vreemde personages tegenkomen of enge objecten. Vanaf 18:50 uur klonk er voortdurend een angstaanjagend geschreeuw van de kinderen. De finish was op ‘t Holthuus waar alle kinderen limonade en snoep kregen.
Halloween was dit jaar weer een groot succes!

Wijkvereniging de Zilverkamp organiseert ieder jaar met Halloween een spooktocht. Dit jaar was het laatste jaar dat de regie in handen was van Wouter Meulen. Hij heeft de afgelopen jaren Halloween tot een groot spektakel uitgebouwd. Wouter neemt afscheid als bestuurslid. Zijn ervaring heeft hij overgedragen aan Rob Pasman, die het stokje van hem heeft overgenomen. De wijkvereniging wil Wouter graag bedanken voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger! We hopen hem volgend jaar als personage op de route terug te zien!

IMG 4284

Ook dit jaar waren er weer meer bezoekers dan vorig jaar. Zo’n 240 kinderen en ouders hebben de tocht gelopen. Dit is mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers, die hier tijd en aandacht aan hebben besteed.
Alle vrijwilligers van harte bedankt en graag tot volgend jaar!

Wilt u ook meewerken aan Halloween? Stuur ons een mail met uw naam en telefoonnummer! Dan nemen wij contact met u op.