Halloweentocht 2016

                                IMG 0374

Maandagavond 31 oktober 2016 was het weer zover, onze langverwachte Halloweentocht!!!!! Om even voor 19.00 uur werd het al opvallend druk om en in café De Kuul. Prachtig verkleedde kinderen en ouders verzamelden zich voor de griezeltocht. En griezelen, dat konden ze! Het was donker in het park en overal op de route kwam je griezelige, vreemde personages tegen. Vanaf 19.05 uur, na het vertrek van het eerste groepje, klonk er voortdurend een angstaanjagend geschreeuw en dit jaar niet alleen van de kinderen!

De finish…..voor degene die het haalde, was dit jaar op het Ot en Sienpad waar de kinderen limonade en snoepjes kregen en de ouders koffie of thee. Dit jaar hadden we nog een andere leuke extra! Het Wijnhuys was er met een proeverij. De ouders die na deze griezeltocht toch iets sterkers nodig hadden dan koffie of thee, konden uit een aantal soorten wijnen de lekkerste kiezen. Naast het Wijnhuys was ook het Vishuiss aanwezig met heerlijke vishapjes om te proeven. Dit was een groot succes! Bedankt hiervoor Wijnhuys en Vishuiss.

Ook dit jaar waren er weer meer bezoekers dan vorig jaar. Ruim 400 mensen hebben de tocht gelopen. Helaas resulteerde dit wel in een iets langere wachttijd voor alle groepjes aan de beurt waren, dus iedereen bedankt voor het geduld.

Dit alles is mogelijk gemaakt door onze vele vrijwilligers die hier tijd en aandacht aan hebben besteed! Zonder hen hadden we het niet gered.

 
Alle vrijwilligers van harte bedankt en graag tot volgend jaar!